RES/REI

HANDMADE IN ITALY WITH LOVE

OVER RES/REI

Om kwaliteit te kunnen blijven bieden aan onze klanten vertrouwen we bij Optiek Hons niet alleen op een onovertroffen service, maar zijn we ook steeds op zoek naar nieuwe en vernieuwende topproducten. Ook dit keer leidde onze zoektocht ons naar een nieuw paradepaardje voor onze reeds schitterende collectie, met name RES / REI.

Deze diverse collectie doet zijn Italiaanse afkomst, onder meer door de verfijnde afwerking en stijlvolle uitstraling, alle eer aan. De brede waaier aan kleuren en montuurstijlen bieden dan weer de uitgelezen kans om de eigen individualiteit van elke persoon te benadrukken. Met de RES / REI montuurcollectie wordt de bril meer dan ooit boven het niveau van medisch hulpmiddel bij zichtproblemen getild, tot het niveau van een waarlijk trendy modeaccessoire. En dat doen ze met een heel eigenzinnig kantje, zoals u op de foto’s allicht al heeft kunnen zien.

Toch is het esthetische niet de enige meerwaarde die RES / REI wil bieden. Daarom waakt deze fabrikant er over dat elke montuur die wordt geproduceerd de tand des destijds kan weerstaan. Niet alleen op het gebied van de levensduur van het product, maar ook op het vlak van tijdloosheid van het design.

Naast al deze kwaliteiten, kiest u met een montuur van RES / REI ook nog eens voor duurzaamheid. Elke RES / REI bril wordt immers lokaal geproduceerd, zodat de ecologische voetafdruk van het bedrijf zo laag mogelijk kan worden gehouden en de fabricage van elk onderdeel nauwgezet kan worden opgevolgd. Dankzij de jarenlange brillentraditie van het Italiaanse volk -Italië is immers de bakermat van de bril- weet men zich door de nationale keuze bovendien verzekerd van een menselijke werkomstandigheden en echt vakmanschap.

U merkt het, het nieuwe paradepaardje van de Optiek Hons collectie is niet zomaar een bril. Elke RES / REI montuur is een modieus kunstwerkje dat werd vervaardigd met respect voor mens en milieu en dat bovendien alles in het werk stelt om een topkwaliteit af te leveren voor elke klant. Een visie waar wij ons alvast in kunnen vinden.

We zijn dan ook trots u te kunnen melden dat Optiek Hons voor dit merk de exclusieve verdeler is voor het Maasland.

U wilt deze kwalitatieve monturen graag zelf eens inspecteren? We kijken er naar uit u in onze zaak te mogen ontvangen!