ODETTE LUNETTES

ALL EYES ON YOU

OVER ODETTE LUNETTES

Odette Lunettes, het Belgische brillenmerk van Eline De Munck, stelt haar eerste 7-delige collectie van optische brillen en zonnebrillen voor, zowel voor mannen als vrouwen. Odette Lunettes staat voor tijdloze elegantie overgoten met een eigentijds, pittig sausje.

DE COLLECTIE: 7 UNIEKE MODELLEN
Odette Lunettes lanceert met haar eerste collectie 7 brillen, zowel in optische brillen als in zonnebrillen. De brillen hebben geen grote opschriften, maar wel één kenmerkend detail: op de Temple Tip – het uiteinde van het beentje – is de ‘O’ van het logo verwerkt.De doelgroep van Odette Lunettes zijn mannen en vrouwen, jong en oud, die op een creatieve manier willen spelen met hun uitstraling. Mensen die een bril zien als een onderdeel van hun outfit en zich willen differentiëren door te variëren.

Nog maar net gelanceerd, gooit Odette Lunettes alvast hoge ogen bij enkele Bekende Brillers: o.a. Tomas De Soete, Adil El Arbi, Cath Luyten, Herman Brusselmans, Rob Vanoudenhoven, Eva Daeleman, Gunter Lamoot, Ann Van Elsen en Erik Van Looy dragen al een exemplaar.
Elk model van de uniseks collectie is te verkrijgen in verschillende kleuren en is vernoemd naar een personage uit een film of serie, bekend om hun bril.

De 7 verschillende modellen: Supertramp, Finch, Blatch, Hunsecker, Cutler, Twombly en Fletcher.