GARRETT LEIGHT

HIP & MODERN IN EEN KLASSIEK JASJE

OVER GARRETT LEIGHT

In zijn voortdurend streven naar nieuwe, uitzonderlijke uitbreidingen voor onze brillencollecties, stelt Optiek Hons u met heel veel plezier de Garrett Leight California Optical collectie voor. Dit intussen gerenommeerd Amerikaans merk wist de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie op te bouwen onder de meest hippe en trendy inwoners van Los Angeles en siert intussen de neus van heel wat wereldsterren, zoals onder andere Ryan Gosling, Kirsten Stewart en Bradley Cooper. Niet onterecht, als u de stijlvolle uitstraling en hoogkwalitatieve materialen bekijkt die kenmerkend zijn voor elk van deze unieke accessoires.

Dat hij ooit ontwerper zou worden van één van de meest hippe brillencollecties ter wereld had Garrett Leight waarschijnlijk zelf nooit verwacht. Als zoon van Larry en Cindy Leight, beiden gerenommeerd in de wereld van brillen en zonnebrillen als oprichters van het bekende Oliver Peoples, had de jongeman immers de droom om muzikant te worden. Het aangeboren creatieve talent voor het ontwerpen van unieke brilmonturen, in combinatie met de drang om pure esthetische pareltjes te creëren bleken echter te sterk en in 2010 besliste hij dan ook om GLCO op te richten. Een schot in de roos, want vandaag staat de naam Garrett Leight California Optical voor handgemaakte brillen, die stijl, service en kwaliteit moeiteloos combineren tot een origineel DNA, geïnspireerd door het prachtige Californië en haar talloze stijliconen.

De GLCO collecties worden gekenmerkt door een uitzonderlijke kwaliteit, die het resultaat is van vakmanschap en de allerbeste materialen:

  • Het materiaal: GLCO monturen worden allen gemaakt van het meest hoogwaardig, behandeld acetaat ter wereld, wat zorgt voor een sterker product en een ongeziene duurzaamheid.
  • Het vakmanschap: In de studio in Venice (Californië) wordt elke GLCO-montuur wordt op minutieuze wijze met de hand vervaardigd. In elke brilmontuur worden andere details verwerkt, waardoor elke bril in de collecties een uniek accessoire wordt.
  • De aanpasbaarheid: Alle GLCO brillen worden vervaardigd met hoogwaardig UV-bestendig glas en CR-39 lenzen van de meest hoogstaande fabrikanten uit Italië en Japan. De grote verscheidenheid aan kleuren en het GLCO lens-cutting lab zorgen er samen voor dat u een ongekende inspraak hebt in de look and feel van uw bril of zonnebril, wanneer u deze zelf via de “ModShop” samenstelt.

Opteren voor een Garrett Leight California Optical bril staat voor een ongeëvenaarde ervaring en een stijlvolle uitstraling zoals u deze zelden hebt ervaren bij brillen en/of zonnebrillen.
We kijken er alvast naar uit om u deze ambachtelijke hoogstandjes in onze optiek voor te stellen.