OPTIEK HONS pakt uit met VISUREAL op IPAD

Optiek Hons is permanent op zoek naar de meest efficiënte technologieën die een bijdrage kunnen leveren om zicht te verbeteren en te optimaliseren. Daarom zijn we trots om u, in samenwerking met Hoya, het nieuwste neusje van de zalm in de wereld van de videomeetsystemen voor te stellen: de visureal op iPad. Dit nieuwe meetsysteem stelt ons in staat om beter dan ooit te voren de brilglazen van onze klanten te personaliseren. De visureal op iPad is niet alleen een waardige vervanger van de klassieke camerazuil in een optiekzaal, het meetsysteem biedt ons en u ook veel meer mogelijkheden. Zo is het toestel draagbaar, waardoor het ook op locatie kan gebruikt worden, trekt het perfecte afbeeldingen en geeft het een bijzonder helder overzicht van de verschillende mogelijkheden die de klant heeft op het vlak van brilglazen. Bovendien geeft het toestel in real time de prestatieverschillen van de verschillende brilglazen weer en biedt het de mogelijkheid om in een oogopslag de werking van verkleurende en fotochromatische glazen te demonsteren. Een extra troef is dat het meetinstrument foto’s maakt van klanten die moeilijk een montuur kunnen zien wegens hun ‘slecht’ zicht.

Als brildrager weet u als geen ander dat optimaal draagcomfort samenhangt met een zo goed mogelijk gezichtsvermogen. Dat kan alleen met een montuur dat volledig op maat is en met glazen die tot op de millimeter nauwkeurig gecentreerd zijn. Zelfs de allerkleinste meetfouten leiden al snel tot een aanzienlijk minder gezichtsvermogen. Hoya visureal is een video-centreersysteem dat gebruik maakt van de meest recente softwaretechnologie en dat uw opticien in staat stelt om een meetprecisie te bereiken die precies is tot op de tiende millimeter.

Bovendien houdt de Hoya visureal for iPad, in tegenstelling tot gangbare meetinstrumenten voor multifocale of progessieve glazen, geen twee, maar liefst zeven centreerwaarden waaronder de pupilafstand, de pashoogte, de afstand tussen de glazen, de hoofdrotatie en zelfs de hoornvliesafstand. Dankzij die ongeëvenaarde nauwkeurigheid verhoogt de visureal for iPad de kwaliteit van het zicht enorm. Tenslotte berekent het toestel precies waar de glazen in het montuur moeten gemonteerd worden. Ook die plaatsing is bijzonder doorslaggevend voor uw uiteindelijk kijkgenoot.

Nooit eerder kon Optiek Hons uw nieuwe glazen zo precies op maat van uw bril, uw ogen en uw wensen maken.