Optiek Hons & Lensworld slaan de handen in elkaar

In het hart van Dilsen-Stokkem en in de schaduw van de kerktoren, vindt u Optiek Hons. In deze optiekspeciaalzaak doet opticien-optometrist Michel Hons er, elke dag opnieuw, alles aan om elke klant opnieuw een klare kijk op de wereld te bezorgen. 

Een juiste oplossing combineert immers een perfect zicht met de juiste uitstraling. In de uitgebreide collectie van trendy en elegante brillen en zonnebrillen wordt dan ook, samen met u, gezocht naar de juiste montuur voor uw gelaatstrekken. Op deze manier doet hij er alles aan om, elke dag opnieuw het Optiek Hons-motto waar te maken: Zien en gezien worden.

Sinds de oprichting in2009 slaagde Michel Hons er in om zijn optiekspeciaalzaak helemaal op de kaart te zetten. De verklaring voor dit succes? Een professionele en kwalitatieve service, steeds gebaseerd op dezelfde basis ingrediënten:

  • Een warm onthaal Een professionele zorg voor het oog
  • De nodige tijd en aandacht om elke klant een advies op maat te geven
  • Een gedegen kennis en een jarenlange ervaring

Naast de professionele service, vindt u bij Optiek Hons ook alles wat uw oogzorg behoeft. Zo is deze opticien-optometrist een echte specialist in zowel aparte brilmonturen, multifocale en beeldschermglazen als het aanpassen van contactlenzen.

lensworld

Voor deze contactlenzen kiest Optiek Hons er nu voor samen te werken met Lensworld. Dit partnership met de grootste online contactlenzenspecialist van de Benelux maakt het mogelijk om deze service nu ook tot aan uw voordeur uit te breiden. Bovendien kan u uw lenzen nu ook aankopen aan internetprijzen.

Zo gaan we samen voor het herstellen van die heldere kijk op al het moois dat deze wereld ons te bieden heeft. Elke dag opnieuw.

Aarzel dus niet langer! Registreer je nu via Lensworld.be en krijg de beste en meest professionele online begeleiding.