CONTACTLENZEN

VOOR AL UW KWALITEITSLENZEN BEZOEK WWW.LENSWORLD.BE

Uw lenzen online kopen, zonder in te boeten aan kwaliteit en service, is niet langer onmogelijk. Optiek Hons is er namelijk in geslaagd een online partner te vinden waarin we onze waarden integraal terugvinden. Hierdoor zijn we vanaf nu in staat dezelfde kwaliteitsvolle lenzen aan te bieden tegen internetprijzen.

Online lenzen kopen

U vraagt zich, zoals velen, misschien wel eens af of het online kopen van lenzen niet te omslachtig of gevaarlijk is? Dan kunnen wij u alvast gerust stellen. Onze keuze voor Lensworld garandeert u een eenvoudige en veilige aankoopprocedure. Zowel voor onze partner als voor onszelf staan service en kwaliteit tenslotte voorop.

lensworld

Een korte, eenmalige online registratie via Lensworld.be en u bent helemaal klaar om vanaf nu uw lenzen aan te kopen zonder dat u hiervoor uw huis hoeft te verlaten. Bovendien kan u er tijdens het bestellen voor kiezen om uw lenzen te laten leveren op het door u opgegeven adres, wat het comfort nog aanzienlijk vergroot. Het spreekt voor zich dat u, ook bij het online bestellen, beroep kan blijven doen op onze gekende service en deskundige, persoonlijke opvolging.

U verkiest toch om uw lenzen, producten of toebehoren bij (H)ons ter plaatse op te halen? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem! Geef dit gewoon aan bij het plaatsen van uw bestelling en wij zorgen ervoor dat alles klaarligt wanneer u langskomt in onze optiek aan de Europalaan te Dilsen-Stokkem.

Een deskundige opvolging blijft noodzakelijk

Welke keuze u ook maakt, levering aan huis of in onze optiek, voor sommige zaken blijft een persoonlijk bezoek aan onze optiek natuurlijk een absolute noodzaak:

  • Een grondige controle van uw oogcorrectie
  • Een gedegen inspectie van de algemene gezondheid van uw ogen
  • Een routinecontrole van uw oogkromming

Deze zaken blijven onontbeerlijk en wij blijven u dan ook graag 2 maal jaar ontvangen. Minstens, want het spreekt voor zich dat wij ook paraat staan om al uw vragen of een bezorgdheden met ons deskundig advies op te lossen.

Optiek Hons blijft tenslotte uw betrouwbare contactlenzen partner.